Netle — Hesap ve Veri Silme
Son güncelleme: 24 Eylül 2026
Netle hesabını ve hesabınla ilişkili tüm verileri, uygulamayı telefonunda tutmaya gerek kalmadan, kalıcı olarak silebilirsin.
Uygulama içinden hesap silme (önerilen yöntem)
- Netle'yi aç ve giriş yap.
- Alanım sekmesine geç.
- Profil ve hesap'a dokun, sonra Ayarlar sekmesine geç.
- Hesabımı Sil butonuna dokun ve onay ekranındaki uyarıyı okuyup onayla.
Uygulamayı silmişsen veya giriş yapamıyorsan
salute.developer@gmail.com adresine, hesabına kayıtlı e-posta adresinden "Hesabımı silmek istiyorum" yazarak yazabilirsin. Talebini en geç 30 gün içinde işleme alırız.
Silme işleminde ne olur
Hesabını sildiğinde:
- Hesabın (e-posta, şifre) kalıcı olarak silinir,
- Profilin (kullanıcı adı, görünen ad, avatar) silinir,
- Hata defterindeki tüm kayıtların ve fotoğrafların silinir,
- Paylaştığın gönderiler, yorumlar, kitap puanların ve yorumların, kitaplığın ve çalışma/istatistik verilerin silinir,
- Grup üyeliklerin ve grup mesajların, yaptığın şikayetler ve engellemelerin silinir,
- Bu işlem geri alınamaz.
Yasal saklama yükümlülüğümüz olan (örn. dolandırıcılık/kötüye kullanım soruşturması altındaki) sınırlı kayıtlar, ilgili mevzuatın gerektirdiği süre kadar ayrı olarak saklanabilir; bunun dışında tüm kişisel verilerin silinir.
Yalnızca bazı verilerini silmek istersen
Hesabını silmeden, hata defterindeki bir soruyu veya bir kitaba verdiğin puanı uygulama içinden silebilirsin. Gönderi ve yorum gibi uygulamadan silemediğin içeriklerin silinmesi veya düzeltilmesi için salute.developer@gmail.com adresine, hesabına kayıtlı e-postandan yazabilirsin.
Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikası'na bakabilirsin.
← Netle belgelerine dön